Att göra en tenta i fysioterapi 

Kan innebära att gå in i ett rum och instruera en avslappningsövning för två personer, för att därefter gå in i nästa rum där du ombeds resonera kring behandling av Parkinsons sjukdom. Rörigt och långsökt? Nej! Det är ju just det, allt handlar om kroppen, knoppen och allt däremellan. Fysioterapin får ihop det. Att som jag ha en hjärna som ser fynd av sammanhang och samband som knark, gör att grundutbildning i fysioterapi blir nästan löjligt roligt. Och svårt. Jättesvårt faktiskt. Min hjärna går ständigt på högvarv, som att ha en konstant tillförsel av uppåttjack. 

Det är också detta som gör det så krångligt för mig att svara på frågan om vilket område jag kommer vilja arbeta i. För det är bara i grundutbildningen jag får göra allt, sedan blir det en omöjlighet. Smalna av, dra ned. Måste jag alltid påminna mig själv. 

Nu vet jag varför jag inte har haft en blogg tidigare. När allt intressant händer som jag skulle kunna skriva hyllmeter om, så har jag inte tid att skriva något alls. Det blev en kort liten reflektion i alla fall. Jag hoppas kunna få till fler inlägg, jag har ju till och med bilder! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: