En perfekt söndag

Dagen har liksom bara rullat på! Började i morse med att gå ned på betet till hästarna. Där mötte jag GaiJin, som hör och häpna verkat tröttnat på att äta gräs! Det var träningsdags! På senaste lektionen för Cicci fick vi bakläxa på böjningen, men idag hittade jag en till nyckel till en mer balanserad böjning i skolorna! Det funkade både i skritt och trav 👍🏻 

Juppe var näst på tur. Han hade träningspasset klart för sig, han dirigerade efter ledorden galopp, rörelsefrihet, galopp, kraft. Vi galopperade bokstavligen talat hela passet, i gassande sol och fort gick det! Knasiga häst. Men han var helt fantastiskt fin, visst gick det lite väl fort ibland (banan är ändå bara 22 x 44 m, det blir rätt tajta svängar…), men han samlade sig superfint på volt! 

Sen var det dags för Sirius. Sirius får lätt solsting, det här med värme är bara hans grej om man står och sover tillsammans 😅😍 så vi red omkring och mös en stund i grimma och grimskaft. 

Häst nummer fyra blev ingen mindre än Laddok! Alltså, vilken häst! Vi jobbade på med att få in slutahjälpen, passet blev perfekt! Först lyckades vi lite grann, sen kom förvirringen där inget funkar, till slutet när det funkade galant! Bättre lärandeprocess får man leta efter, Laddok är ett riktigt skolexemplar ❤️

Sötnöt som är lite hjärntrött efter passet 💕

Innan lunch med familjen tog jag hand om en inackorderingshäst då ägarna var bortresta. Alltid skönt när det går bra när ägare är bortresta 👍🏻

Det är ju ändå mors dag, så vi åkte iväg till mormor för fika. Så skönt att sitta i värmen och vara en stund. Men höjdpunkten var ändå när vi fick med mormor på promenad 💃🏼☀️🌸

Lagom till vi kom hem igen hade jag en massage, jag tycker jag upptäcker något nytt för varje gång jag masserar! Är inte det fantastiskt?! Anatomi anatomi, tänk att du kunde vara så intressant! 

Fick skynda mig lite för att byta om så jag hann ut till lektionen jag skulle ha med Cia och Geisha. Vi gick back to basic fast avancerat, otroligt lärorikt! Geisha var som en unghäst idag, inte bara Juppe som blir glad av att få komma ut på bete 😅😍 

Kvällen avslutades med middag med familj. Nu ligger jag i sängen för att sova, imorgon ska jag upp tidigt och åka på kurs! Jag och Sophie har varit så flitiga studenter att jag kunde ta ledigt från plugget imorgon. Som av en händelse åkte jag med på ett bananskal som teorideltagare på en kurs för Hanna Engström på Rotbrunna i Enköping! Jag hoppas på att få lära mig mycket nytt och träffa trevligt folk! 

Om jag är taggad inför sommarlov? SKOJARRU?! 😂☀️🐴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: