Back

Rörelse för ryttare

This event has expired

Under dessa rörelseklasser undersöker vi olika aspekter av rörelse för att utvecklas som ryttare. Vi förbättrar kroppsmedvetenhet, sitsens möjligheter, stabilitet, mobilitet, koordination, förmåga att leda och följa och undersöker biomekanik hos ryttare och häst och mycket mer. Fokus ligger på att hitta verktyg för att själv kunna experimentera med sin egen och sin hästs rörelseförmåga. Dessa rörelseklasser öppnar upp för problemlösning och för att hitta nya möjligheter för dig själv och din häst. De hjälper dig också att hitta motivation till rörelse och rörelseglädje, erfarenheter som du sedan kan använda tillsammans med din häst när du kommer hem.

Klasserna hålls varannan söndag (jämna veckor) kl. 17.00-18.30 vilket ger möjlighet för kontinuitet och utveckling över tid samtidigt som du får chansen att träffa andra ryttare att dela erfarenheter med. Vi håller till i det fantastiska ridhuset på Grindtorps Gård i Åkersberga.

Jag som håller i klasserna är leg. fysioterapeut med specialintresse för nervsystemet och utveckling av rörelseförmåga, hos både människor och hästar.

Pris för hela terminen (personligt): 2100 kr (900 kr rabatt!)
Pris per klass: 300 kr.

Vårterminen 2022 består av totalt 10 klasser:

16 januari
30 januari
13 februari
27 februari
13 mars
27 mars
10 april
24 april
8 maj
22 maj

Varmt välkommen!

PS Som terminsdeltagare får du 10 % rabatt på ekologiska och fairtrademärkta tröjor som säljs via webbshopen. Rabatten gäller vid köp under terminens gång. Skriv en kommentar vid beställningen så dras rabatten vid betalning! www.serenajongren.com/webbshop

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan!

  Starttid

  17:00

  30 januari, 2022

  Sluttid

  18:30

  30 januari, 2022

  Address

  Grindtorps gård, Åkersberga

  Lämna en kommentar