demo_image

Serena är inte bara en glädjespridare och superentusiast – hon är otroligt inspirerande, pedagogisk och proffsig! Mycket givande workshop och upplägg där vi få ta del av spännande och nyttig teori som sedan sätts i praktik i form av rörelsepass.

Att som ryttare få lära sig om sin egen fysik och sitt eget rörelsemönster, för att sedan översätta det till hästens, förena det med hästen, upptäcka likheter och skillnader, är så värdefullt och en riktig ögonöppnare.

 

 

demo_image

Serena är verkligen något på spåren och många ekipage kommer glädjas av att få ta del av hennes kunskap och upptäcktsresa! Det är just det det handlar om och det Serena uppmanar till: att våga utforska det outforskade och vara öppen och nyfiken inför det vi hittar och inte ännu känner till. Detta må vara en häst/ryttare-orienterad workshop, men det finns lika mycket livsfilosofi att hämta med hem till övrig vardag. Stort tack, Serena, och på återseende!

demo_image

Jag trodde jag skulle ta två, kanske tre lektioner med Serena. Tre år senare har hon fullständigt avprogrammerat mig och lagt grunden till ett helt nytt sätt att inte bara rida utan, ännu viktigare, vara tillsammans med hästen. Hon är fullständigt prestigelös, alltid med ett fantastiskt lugn och en självklar övertygelse.

demo_image

Serena är mycket professionell, lyhörd och har alltid ett leende på läpparna. Oavsett om det gäller massage för din egen del eller om du bokar en lektion med häst kan jag varmt rekommendera Serena.

demo_image

En sådan engagerad människa är svårt att finna. Gäller att hålla i hårt när man lyckas.

demo_image

Fantastisk föreläsare med enorm förmåga att målgruppsanpassa sitt innehåll och få sina åhörare/deltagare att tänka till!