Back

Enskilda lektioner för dig och din häst

Nu även online! Läs mer om det längre ned på sidan.

Boka lektion med mig om något i listan nedan stämmer in på dig:

– Sitsträning: Du vill ha verktyg att träna din sits för ökad följsamhet och kommunikation. Du vill kunna experimentera med vad som händer i din kropp och hur det påverkar din häst och vice versa, även när jag inte är där. Jag jobbar med individanpassad helhetsbild; tankar, känslor, biomekanik, rörelsemönster, kroppsmedvetenhet, motorisk inlärning, stabilitet mm.

– Det uppstår någon form av motstånd mellan dig och din häst. Jag kan hjälpa till att se vart och varför motstånd sker. Tillsammans hittar vi lösningar för att utveckla relationen och kommunikationen mellan dig och din häst

– Du vill ha hjälp att uppnå mer rörelsefrihet i dig och din häst

– Du vill öka din hästs motivation till rörelse

– Du har ridrädsla. Jag har både personlig erfarenhet och undervisar många ryttare med ridrädsla

– Du är nyfiken på hur människor och hästar fungerar, både fysiskt och mentalt. Genom min fysioterapeututbildning har jag fått en evidensbaserad utbildning om rörelse, psykologi, psykosomatik, fysiologi mm. Jag har också utbildning i Kognitionsvetenskap hos människa och djur, Hästens sinnen och beteende, Nervsystemets reglering, Rörelse och motivation för hästar samt Movement Culture

– Du vill undervisas i grundläggande Akademisk Ridkonst (groundwork, arbete vid hand, longering och ridning) men utan “micro-managing”

– Du kommunicerar med din häst utan utrustning eller med utrustning

Din eller din hästs ålder spelar ingen roll, inte heller din ridinriktning eller kunskaps- och/eller erfarenhetsnivå. Det enda på kravlistan är en gnutta nyfikenhet och vilja.

Här kan du läsa mer om mig och andras erfarenheter av att träna för mig.


Pris:

 • Lektioner i ridhuset på Grindtorps Gård:
  45 min, 450 kr inkl moms
  Ridhuset är byggt av perforerad plåt, det är som att vara ute men utan väder och fint underlag.
 • Lektioner på annan plats:
  45 min, 475 kr inkl moms + eventuell milersättning 35 kr/mil
 • Onlinelektion: 
  45 min, 450 kr. Jag skickar en Teamslänk till dig dagen innan din lektion. Se till allt är förberett innan lektionen startar: att telefonen/kameran är placerad så att jag kan se er ordentligt och att du laddat ned teamsappen om det behövs. Förslagsvis kan du använda trådlösa hörlurar

Eventuell avbokning sker senast 24 h före bokad lektion, vid utebliven lektion debiteras annars hela lektionspriset med undantag vid akut sjukdom.

Ingen vecka är den andra lik, så hör av dig med vilken tid du önskar. Vissa vill ha lektion en gång i veckan, andra en gång i månaden. 

geisha-cia-o-jag-8-jan-2017